Hulp op afstand:
Op verzoek kan Weduwe.COM u hulp op afstand aanbieden. Vaak kunnen wij u binnen een paar minuten al verder helpen door uw IT problemen op te lossen. Niet eerst dagen wachten vooraleer iemand tijd heeft om langs te komen. Klik na telefonisch overleg hier voor het Support programma.

Service op locatie:
Als u IT probleem niet telefonisch op te lossen is komen wij op u verzoek bij u langs op locatie. Voor bedrijven maar zeker ook voor particulieren.
Voor de installatie van software, aansluiten van randapparatuur, netwerken draadloos en bedraad kunt u ook bij ons terecht. Binnen Oost-Zeeuws Vlaanderen berekenen wij geen voorrijkosten en wij factureren aan 27,50 exclusief BTW per half uur met een start tarief van een half uur. In sommige gevallen is het na overleg handiger om de pc mee te nemen ter reparatie.

Klantenpaneel:
In het klantenpaneel vindt u vele gegevens terug zoals offertes, facturen, domeinen en hosting producten die u afneemt bij Weduwe.COM. Voor vragen of toegang verkrijgen tot dit klantenpaneel kunt u contact met ons opnemen .